Siirry sisältöön

Vuodesta 1966

Yli 50 vuoden takaisesta matkamuistojen valmistajasta yritys on kehittynyt kylmäpukeutumisen tuottajaksi. Yrityksen Arktinen ulottuvuus sekä tausta valmistajana on luonut edellytykset keskittyä kylmäpukeutumisen alalle. Monia rönsyjä on yrityksestä vuosien mittaan karsittu mutta samalla haettu sitä ydinosaamista jossa halutaan kehittyä niin pitkälle kuin mahdollista. Yritysoston kautta saatiin yritykseen lisää täydentävää tietoa ja osaamista sekä pitkiä perinteitä. Nämä perinteet näkyvät yrityksen nykyisessä mallistossa nykyaikaan päivitettynä.

Suomalaista osaamista ja tietotaitoa

Tämän päivän Wild on työ- ja vapaa-ajanpukineiden suunnittelija ja markkinoija. Kylmäpukeutumisen kaikki tuotteet suunnitellaan suomalaisen tietotaidon ja design-osaamisen keinoin. Tuotesuunnittelu lähtee kuluttajien tarpeista. Läheinen vuorovaikutus käyttäjien kanssa on toiminnan ydin. Toinen lähtökohta on tutkimus. Erilaisiin käyttöympäristöihin suunniteltujen kylmäpukineiden rakennetta ja materiaalien soveltuvuutta tutkitaan suomalaisten tutkimuslaitosten toimesta. Pukineiden tekninen suunnittelu ja toiminnalliset yksityiskohdat ratkaistaan kokemusperäisesti, käyttäjien tarpeiden pohjalta.

Matka Lapin kairoilta Antarktikselle

Laatuun paneutuminen on myös tuonut tulosta Ilmatieteen laitoksen etelänapa-retkikunnan pukineiksi – poikkeuksellisen vaativiin käyttöolosuhteisiin – valittiin Wild-kylmäpukineet. Kylmäpukineita on toimitettu myös Venäjän ja Kazakstanin hyytäviin toimintaympäristöihin. Suomessa mm. Metsähallitus on valinnut Wild –kylmäpukineet luonnossa työskentelevän henkilöstönsä pukineiksi. Pukineita käytetään myös Pohjoisen kaivoksilla ja satamissa. Wild pukineet luokitellaan lämpötila olojen mukaan jolloin oikea pukinerakenne saadaan valittua oikeanlaisiin tarpeisiin.

Yhteystiedot

Kotisivut: https://wild.fi/

Puhelin: 0400 717 523

E-mail: info@wild.fi