Siirry sisältöön
Friija Rental
[]

FRIIJA CAMP

Juhannuksena 2022 avattu viihtyisä, hyvinvarusteltu matkaparkkimme on syntynyt rakkaudesta matkantekoon ja sen vapauteen. Rakkaudesta siihen tunteeseen joka syntyy valoisasta kesäyöstä, ajamisesta tyhjällä maantiellä, ilman aikataulua, ilman kiirettä, tietäen että omassa ajoneuvossa on koti ja nukkumaan voi pysähtyä juuri silloin kun nukuttaa.

Me tarjoamme yösijan sekä palvelut toisille samanlaisille, aikatauluttomuutta arvostaville kesäyön kulkijoille.

Ja muillekkin. Paikan tai huoltokäynnin meille voit varata toki myös suunnitelmallisesti, juuri niin paljon etukäteen kuin haluat. Ja meille pääset ympäri vuoden, myös talven pimeydessä.

FRIIJA RENTAL

Meiltä voit vuokrata käyttöösi pesuhallin, korjaamohallin nosturilla työkaluineen sekä retkeilyvälineet ja majoitteet vaelluksille tai päiväretkille.

Entisen Shell -huoltamomme korjaamotiloissa toimii autopesula sekä tee-se-itse -halli. Voit varata meiltä pesuhallin käyttöösi itsepalvelupesua varten, vaihtoehtoisesti tarjoamme sisä- ja ulkopesuja myös palveluna.

Tee-se-itse -hallista voit varata korjaamopaikan ajoneuvosi omatoimisia huoltoja ja remontteja varten.

Jotta kaikkea ei tarvitsisi ostaa omaksi, löydät meiltä myös pienen valikoiman vuokravälineitä. Vuokraamomme sijaitsee entisen Shell-huoltamomme myymälätilassa, samassa pihapiirissä matkaparkin kanssa. Paikalla olemme sopimuksen mukaan ja parhaiten meidät tavoittaa puhelimitse tai sähköpostitse.

Satunnaista tai säännöllisempää tarvetta vuokramökkisi tai esimerkiksi airbnb-asuntosi vaihtosiivouksille ja tarkastuskäynneille? Meiltä nyt myös mökkien ja loma-asuntojen siivoukset ja huolintakäynnit luotettavasti ja joustavasti.

Friija Rental
friijarental@gmail.com
www.friijarental.fi

p. 0400 694 716
Torniontie 110
99300 Muonio