Siirry sisältöön
Lapin lomamökit & Camping

Meille tärkeää on aito Lapin tunnelma, vieraanvaraisuus ja hyvä meininki. Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaat puolet Lapista.

Mökkien varusteluun sisältyy: sähkö, keittiö perusvarusteilla (jääkaappi, kahvinkeitin, liesi, uuni, astiasto, mikro, tulipesä ja petivaatteet (tyynyt, peitot). Kaikkiin mökkeihin kuuluu oma puulämitteinen sauna ja ulkohuussi. Suomen raikkainta vettä tulee uppopumpulla kaivosta talon kulmalle. Kaikki mökit sijaitsevat rauhallisilla paikoilla veden äärellä. Näitä yhdistävät komeat näkymät ja Sonkamuotkan erinomaiset lohestuspaikat. Talomme ovat mökkejä paremmin varusteltuja ja näissä on edeltävien lisäksi juokseva lämmin & kylmä vesi, vesivessat ja laajemmin varusteltu keittiö. Löytyy mm. edeltävien lisäksi tiski-, pyykki- ja kuivauskoneet. Kaikista kohteista löytyy tulipaikallinen kota, jossa voi ihastella auringonlaskuja ja kertoa kalatarinoita. Talot ovat ympäri vuoden lämpiminä, mutta jos löytyy seikkailumielisille mökit ovat talvella lämmitettävissä.

Leirintäalueemme sijaitseee E8 tien varressa Muonion ja Enontekiön rajalla. Paikoilta avautuu kaunis näköala Muonionjoelle. Meiltä löytyy sähköpistokkeelliset paikat karavaanareille ja nurmikenttä telttailijoille. Alueen palveluihin sisältyvät, saunat, suihkut, pesu- & kuivauskone, vesivessa, ulkohuussit, septitankin tyhjennysmahdollisuus, leikkikenttä, hiekkaranta, grillikota ja laituri tulipaikalla. Kaikki palvelut sisältyvät hintaan, joka on majoituspaikkakohtainen.

Vuokraamme sekä kalastukseen, että virkistykseen sopivia soutuveneitä. Alla olevaan karttaan on merkitty venevalkamat. Hintaan sisältyvät veneen lisäksi airot ja pelastusliivit.

    Camping -alue
    Muoniontie 1733, Muonio
    Sannan putiikki
    Muoniontie 1623, Kätkäsuvanto
    sähköposti: info@lapinlomamokit.fi
    p. 040 707 9843