Siirry sisältöön

Hirsihotellin tunnelmaa

Hotellissa on tasoltaan erilaisia hotellihuoneita ja retkeilyhuoneita. Retkeily- sekä perhehuoneet löytyvät hotellin alkuperäisestä hirsiosasta. Hotellin toisessa kerroksessa sijaitsee perinteikäs perhehuonemainen sviitti, muutamia retkeilyhuoneita ja hotellin uusimmat majoitusvaihtoehdot, joissa mahdollisuus yhdistää kaksi huonetta.

Pallaksen intiimi 150-paikkainen hirsiravintola palvelee tunturiin vuodesta toiseen palaavia maukkaalla ja runsaalla aamiaisbuffetilla sekä herkullisella A´la carte listalla. Retkipäivän tai vaelluksen jälkeen tilaa on myös itsensä hemmottelulle. Ruokalistan varmoilla suosikeilla kuten paahdetulla raudulla tai herkullisella poronkäristyksellä on juhlallista kruunata päivä.

Aitoa iloa tunturissa

Pallas on aidoimmillaan aurinkoisena päivänä tunturissa, lumisateella metsässä, kesähelteellä puron varressa tai kaatosateella sadetakin alla. Uskomme, että Pallaksella ei ole huonoa keliä olla ulkona ja kokea asioita. Pallaksen Pöllöt ovat opastamassa vieraita luonnossa liikkumiseen niin talvella kuin syksylläkin, viemällä heidät paikkoihin, joissa moni ei ole käynyt. Alueelta löytyy myös muuta koettavaa sekä aktiviteetteja ja olemme listanneet alle mielestämme parhaita paloja!

Varaa oma lomasi Pallaksella:

https://www.laplandhotels.com/FI/lapin-hotellit/pallas/lapland-hotels-pallas.html

Lapland Hotels Pallas
Pallastunturintie 560
99330 Pallas
+358(0)16 323 355
pallas@laplandhotels.com